Start nu met het NIEUWE WERKEN! U bespaart veel!

Werknemers van vandaag hebben hun eigen telefoon, tablets en laptops. Jij als ondernemer moet regelen dat jouw informatie, jouw data, jouw applicaties en systemen overal beschikbaar zijn voor medewerkers en goed functioneren op ieder apparaat. Ronnie Overgoor vertelt in één minuut welke kansen deze nieuwe vorm van werken biedt.
Doe de scan: http://www.mkbservicedesk.nl/scansnellerondernemen 

Het Nieuwe Werken 

Het Nieuwe Werken is de afgelopen jaren een verzamelcontainer begrip geworden. Het staat voor een andere manier van werken en samenwerken waardoor het mogelijk is om de efficiëntie van uw bedrijf om hoog te brengen en de kosten omlaag. De laatste technologieën maken het mogelijk om van Het Nieuwe Werken een succes te maken ook binnen uw organisatie.

Wat is het Nieuwe Werken?
Flexibiliteit is het sleutelwoord van Het Nieuwe Werken. Doordat organisaties en mensen flexibeler omgaan met de werkomgeving en arbeidstijden, zullen uw medewerkers zich prettiger voelen neemt de productiviteit toe.

EEN FLEXIBELE WERKOMGEVING!

Het nieuwe werken vraagt om een flexibele werkomgeving. Dit betekend niet dat u direct moet gaan verhuizen naar een ander pand. Eigenlijk komt het erop neer dat het niet uit maakt waar uw medewerkers aan het werk zijn. Dat kan zijn op een willekeurige plek in uw kantoor, thuis, bij een klant of ergens onderweg. Door de verschillende type communicatie kanalen die de medewerker tot haar of zijn beschikking heeft, kunnen collega's op een efficiënte wijze met elkaar samenwerken. 

De laatste technologieën maakt Het Nieuwe Werken mogelijk. Zo worden er steeds meer programma's vanuit de cloud aangeboden en de nieuwe communicatie middelen maakt het mogelijk om efficiënt samen te werken. Daarnaast kan deze technologie u ook helpen om te besparen op de kosten. Met name op het gebied van communicatie is er veel te verdienen.
Voorheen waren er verschillende systemen nodig voor verschillende vormen van communicatie. Tegenwoordig zijn er toepassingen zoals Sambam, Google en Microsoft Lync, waarmee deze verschillende communicatie systemen zijn geïntegreerd. Consolidatie van systemen zorgen voor een besparing op uw IT kosten.

Eenvoud Business Innovator heeft de eenvoud van IT systemen en processen hoog in het vaandel staan. Wanneer de IT systemen eenvoudig te begrijpen zijn, dan kunnen u en uw collega's er sneller en efficiënter mee werken. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten van Google en Microsoft Office 365 te gebruiken als basis voor onze pakketten. De meeste organisaties maken gebruik van Google en Microsoft Office voor het maken van documenten, spreadsheets, presentaties en het afhandelen van de e-mail. Google en Microsoft Office 365 sluit naadloos aan op het Microsoft Office programma.

Google en Microsoft Office 365 levert de bekendste productiviteits- en samenwerkingsprogramma's, zoals Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint en Microsoft Lync, vanuit de cloud. Iedereen kan eenvoudig samenwerken en heeft toegang tot e-mail, web vergaderingen, documenten en agenda's. Bovendien geeft Microsoft een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en de hoogwaardige beveiliging zorgt ervoor dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen.

U en uw collega's kunnen gebruik blijven maken van het Microsoft Office of Google pakketten wat u al bent gewend, alleen nu met een flexibele werkomgeving.