Hebt een juridisch probleem of vraag?

Deskundige rechtshulp en professioneel juridisch advies.
Als Ondernemer heb je in toenemende mate met risico's en juridische vraagstukken te maken. Uw Business Innovator heeft een netwerk van advocaten die rechtsbijstand verlenen en verstrekken advies op elk juridisch vlak. Zij verkennen de wetgeving, analyseren uw positie aan de hand van jurisprudentie, geven u deskundig advies en staan u bij in procedures.

Advocaten voor ondernemers.
Sinds 1997 kunt u een advocaten overeenkomst sluiten, wij bouwen een landelijk netwerk van deskundige en ondernemers gerichte advocatenkantoren. Op basis van deze samenwerking is de behandeling van al uw juridische kwesties bij uw Business Innovator in goede handen. In een tijd waarin juridische vraagstukken de dagelijkse gang van zaken sterk beïnvloeden, is een professionele juridisch adviseur onmisbaar.

Het juridische voortraject en werkwijze.
Wanneer u behoefte heeft aan juridisch advies of rechtsbijstand, neemt u contact op met uw Business Innovator. U brengt ons op de hoogte van uw juridisch "probleem" . Op basis van de door u verstrekte informatie geven wij u het voortraject advies. Mocht dit direct resulteren in een "rechtbank" procedure, dan brengen wij u in contact met partner advocaten . Wilt u een advies over allerlei soorten contracten die u moet sluiten? Wilt u uw eigen contracten eens op juistheid laten controleren? Heeft u een geschil met de overheid? Of wordt u zelf om welke reden dan ook gedagvaard? U kunt binnen enkele uren aanschuiven bij een van onze advocaten en bent bovendien verzekerd van een gunstig uurtarief.

Schroom niet en mail ons...wij helpen u graag!